Лейди Гага обеща турне в Азия

Ексцентричната американска изпълнителка Лейди Гага обеща, че през следващата година ще зарадва азиатските си почитатели с мащабно турне, което ще се проведе на територията на континента. 25-годишната певица прекара няколко дни в Тайван, където

2011-07-05 12:11:10
Лейди Гага обеща турне в Азия
Ексцентричната американска изпълнителка Лейди Гага обеща, че през следващата година ще зарадва азиатските си почитатели с мащабно турне, което ще се проведе на територията на континента.

25-годишната певица прекара няколко дни в Тайван, където изнесе концерт пред 46 000 зрители. Музикалното шоу се състоя на открито в град Тайчун.

„Прекарах си страхотно снощи. Не мога да повярвам, че толкова много хора дойдоха да ме видят. Пях около час и 20 минути, а обикновено концертите ми продължават приблизително два часа, така че може да се каже, че съм изнесла пълно шоу”, коментира за местните журналисти Лейди Гага, пояснявайки, че е изпълнила девет песни, вместо предварително заплануваните четири.

„Ще направя турне в Азия, което ще обиколи целия континент. Обещавам да се върна тук догодина”, допълни още изпълнителката.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия